Menu

Huidverbetering

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster 

Nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect! Het is een directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling.

Unieke formule

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De doorbraak is de unieke samenstelling door trichloorazijnzuur (TCA) te combineren met waterstofperoxide (H2O2) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De twee stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen. De unieke werking zorgt voor: 

 • * Intensieve hydratatie 
 • * Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit 
 • * Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid 
 • * Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen 
 • * Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren 
 • * Aanmaak van collageen en elastine vezels

 

Kenmerken en Voordelen

 • * Direct zichtbaar effect 
 • * Geen frosting 
 • * Korte behandeltijd; 20 minuten 
 • * Geschikt voor alle huidtypen 
 • * Instant boost; hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid 
 • * Anti-aging; optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen.
 • * Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. 
 • * Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Ondersteuning met WiQo Dermocosmetic Home Care-assortiment als nabehandeling en voor versterkend effect. Werkt in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift. Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

  

WISHPro

WISHPro maakt gebruik van Magnetic Infusion Technology Magnetic Infusion Technology (MIT) is een “state-of-the-art technologie”. Het combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën en serums met actieve ingrediënten voor ongeëvenaarde resultaten.

Voordelen

 • * Professionele resultaten vanaf de eerste behandeling
 • * De enige 15 minuten, niet-invasieve behandeling
 • * Voor ieder huidtype de juiste behandeling 100% veilig, geen risico
 • * Geen naalden of injecties
 • * Geen hersteltijd
 • * Geen verdoving
 • * Geen pijn of bijwerkingen
 • * Uitstekende resultaten door gebruik te maken van de synergie tussen cosmetica en technologie


Magnetische pulsen worden gedeeltelijk omgezet in een actief energieveld dat licht of elektrische stroom oplevert. Deze combinatiebehandeling zet de huid aan tot regeneratie en zorgt voor een diepe penetratie in de huid van de actieve werkstoffen in de 10 verschillende serum capsules.

Vier technologieën met bewezen anti-aging resultaten

In plaats van slechts één enkele technologie biedt de WISHPro Plus vier technologieën met bewezen anti-aging resultaten: microstromen (500 μA), 600 nm fototherapie, 420 nm fototherapie en gepulseerde magnetische velden. Om de ultra-precieze dosering van de werkzame bestanddelen en de maximale hygiëne tijdens de behandelingen te waarborgen, heeft WISHpro Plus een uniek capsule systeem (octrooisysteem) ontwikkelt. De afgesloten serum capsules zijn afgestemd en precies gedoseerd op de huidconditie en het gewenste behandeleffect.

 

Meso/micro therapie

Heeft u ook bepaalde oneffenheden in uw huid, waar u zich aan stoort?

Acne littekens, vette huid, mee-eters, puistjes, huidverkleuringen, pigmentvlekken, striae, verslapte huid, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, fijne lijntjes, vermoeide of vale huid.

Wij bieden de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidverbetering d.m.v.
Microdermabrasie en Mesotherapie. Zowel apart als gezamelijk toe te passen in één behandeling of in kuurverband voor gezicht en lichaam!

Wat is Diamant Microdermabrasie?
Het op een gecontroleerde, veilige en pijnloze manier verwijderen van de oppervlakte van de huid, waardoor deze
beter doorlaatbaar wordt voor voedingsstoffen. Al na één behandeling heeft de huid een mooiere teint en een voelbaar zachter huidoppervlak.

Wat is Mesotherapie zonder naalden?
Een mechanische behandeling die actieve bestanddelen in de vorm van ampullen de huid insluist. Door het gebruik van
trillingen wordt de cel meer doorlaatbaar en kan deze de werkzame stoffen beter absorberen.

Voor een huidverbeterend resultaat wordt geadviseerd de microdermabrasie- en mesotherapiebehandelingen gecombineerd met elkaar in kuurverband toe te passen.

Wilt u een persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Huidverbetering

Huidadvies op maat

Schoonheidssalon Dorien in Rijen geeft altijd een huidadvies op maat aan de hand van een uitgebreide huiddiagnose en huidanalyse met gebruik van de skin skanner. U kunt daarna genieten van een speciaal op uw huid afgestemde behandeling.

Inloopmomenten

Wilt u een huidadvies op maat? We hebben hiervoor speciaal inloopmomenten voor u in het leven geroepen; namelijk op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend van 9.00u tot 12.00u. U kunt dan zonder afspraak binnen lopen voor het harsen van kaak en lip, epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. Ook bent u dan van harte welkom voor huid- en productadvies en verdere informatie. Natuurlijk kunt u ook nu direct contact opnemen voor een afspraak.

Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?
Bindweefselmassage is een massage die verbeterend werkt op de huid. De massage bestaat uit diepe knedende of rollende massagegrepen. Zo wordt de elasticiteit en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. De kwaliteit van de huid kan na een serie bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen loskomen. De huid is beter in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren.

Bindweefselmassage wordt op het hele lichaam – zoals bijvoorbeeld bij cellulite of striae – toegepast, maar is er ook voor het gezicht. De massage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet. De massage is zeer geschikt om littekenweefsel los te maken, een verslapte-, slecht doorbloede- of verouderde huid te verbeteren en rimpels of acne te verminderen.

 

 

 

 

Log In or Register