Menu

Cosmetische arts

  • Mijn visie
  • Wat doe ik?
  • Wanneer ben ik er?

In onze salon werken we samen met Cosmetisch arts Drs. Anne-Marie Smits. Zij is gespecialiseerd in anti-rimpel inspuitingen bestaande uit tijdelijke fillers (botox en hyaluronzuur).

Lees hier meer over haar visie, werkwijze en achtergrond.

"Ik denk dat ouder worden een mooi proces is, maar een beetje milder oud worden is toch wat veel mensen graag willen."
Anne-Marie streeft naar behoud van een natuurlijke uitstraling en mimiek en zij bespreekt dit met elke klant goed alvorens zij tot behandeling overgaat.
 
"Het is erg belangrijk dat een klant weet wat voor producten er gebruikt worden. Tevens is een goede uitleg over de te verwachten resultaten van groot belang voor uw tevredenheid."
Elk gezicht is immers anders en elke klant heeft andere wensen. Klanten krijgen daarom ruim de tijd om dit goed te bespreken. Tevens wordt ervoor gezorgd dat de natuurlijke uitstraling en mimiek in stand blijft. Dit geeft vaak de mooiste resultaten en erg grote tevredenheid onder klanten. Als iets niet kan, zal dat ook duidelijk verteld worden. Er moet namelijk wel een redelijke verwachting van het resultaat zijn.
 
Ruime ervaring
Cosmetisch arts Anne-marie Smits studeerde geneeskunde in Nijmegen. Zij heeft een huisarts opleiding gedaan bij defensie en heeft 3 jaar als militair arts gewerkt. Zij werkt sinds 2007 met injectables en heeft inmiddels een ruime ervaring op dit gebied. Deze keuze is voortgekomen uit haar interesse in de schoonheid van mensen.
 
Maak vrijblijvend een afspraak met Anne-Marie Smits in onze salon.

 

 
 

We werken samen met Cosmetisch arts Drs. Anne-Marie Smits. Zij is gespecialiseerd in anti-rimpel inspuitingen bestaande uit tijdelijke fillers (botox en hyaluronzuur).

Lees hier meer over wat ze voor u kan betekenen.

Minder (diepe) rimpels en plooien dankzij rimpelvullers
Hyaluronzuur (Teosyal) is een vulmiddel wat gebruikt wordt om plooien en rimpels in met name het onderste gedeelte van het gezicht op te vullen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen collageen (bindweefsel) dat normaal zorgt voor stevigheid van de huid. Door ouderdom, zonblootstelling, roken, afvallen en ziekte kan de huid verouderen en kunnen meer rimpels/plooien zichtbaar worden. Hyaluronzuur wordt in de huid gespoten en trekt water aan waardoor de rimpels en plooien zachter gemaakt kunnen worden. Hyaluronzuur blijft 6-9 maanden zitten en is dan weer afgebroken door het lichaam, hierdoor is het ook een veilig product.
Hyaluronzuur kan op vele plaatsen in het gezicht worden gebruikt, de meest voorkomende plaatsen zijn:
·         Neuslippenplooi (nasolabiaalplooi)
·         Lijnen aan onderzijde van de buitenkant van de mond (marionet lijnen)
·         Lipvergroting
·         Lijntjes boven de mond (smoker Lines)
·         Vullen van wangen
 
Niet langer ongewenst transpireren (als gevolg van de overgang) 
Transpireren is een ongemak, zeker nu de zomer er weer aan komt. Heb je net een foundation aangebracht, komt er weer zo'n vervelende opvlieger! Met Botox is dit voorgoed voorbij.
Zweethanden, oksels, boven en onder de mond, onder de ogen, allemaal plaatsen waar overmatig transpireren voor komt, en waar dit heel vervelend kan zijn. 
 
Verlichting migraineklachten
Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol spelen.
Van Botox is aangetoond dat het een effectief middel is ter behandeling van hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Het werkingsmechanisme is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar ervaring leert dat ongeveer 70% van de mensen met migraine- en andere hoofdpijnklachten baat hebben bij het gebruik van Botox. Bij deze mensen ontstaat er een duidelijke verlichting van de klachten.
 
A.H.A. fruitzuurbehandeling
Bij acne, acne littekens, een rijpere huid (kleinere rimpeltjes, ouderdomsvlekken), verdikte hoornlaag (zoals de donkere huid), hyperpigmentatie en de rokershuid kan de A.H.A. (fruitzuur) behandeling geschikt zijn.

1x per twee maanden heb ik een spreekuur in de salon. Neem contact op voor meer informatie.

Log In or Register