Menu

Specials

Wenkbrauwbar

Verzekerd zijn van mooie verzorgde wenkbrauwen? Zonder afspraak je bovenlip harsen?

Kom op vrijdag- of zaterdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur naar onze salon. Daar hebben we de wenkbrauwbar ingericht.

Speciaal voor iedereen die het fijn vindt om op inloop langs te komen. Om je wenkbrauwen te laten verfraaien, de wimpers te verven of te laten harsen.

Spray Tanning

Wilt u een mooie bruine teint die bij u past? Schoonheidssalon Dorien in Rijen is gespecialiceerd in spray tanning. Voor een prachtige bruine teint op een verantwoorde manier.

Afspraak maken? Bel of mail vrijblijvend voor informatie.

 

Laserontharing

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoon-preparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met de moderne diode-lasertechnologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met  zich meebrengen.

Ervaren huidtherapeuten
Bij Schoonheidssalon Dorien in Rijen worden de behandelingen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. (N.V.H.). Gelaatsbehandelingen worden veelal vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Wat kunt u met behulp van laserlicht bereiken?
Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventueel resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?
Vrijwel alle lichaamsdelen zoals o.a. het gezicht, de bikini-lijn, de benen, armen en rug kunnen met laserlicht worden behandeld.

Doet het pijn?
In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkend gevoel geconstateerd.
Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn,
die na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. Gemiddeld zijn er 5 tot 7 behandelingen nodig, met tussenpauzes van vier tot acht weken. Sommige personen zijn in verband met hun huidtype of haarkleur minder geschikt voor een laserontharingskuur. Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling. Bij de mensen met wit en lichtblond lichaamshaar boeken we de minst succesvolle resultaten.

Wat te doen voor en na de behandeling?
Vanaf vijf weken voor het begin en tijdens de laserbehandeling zijn epileren, harsen of andere ontharingsbehandelingen af te raden. Op de dag van de behandeling dient men zich van te voren te scheren. Tussen de behandelingen door is scheren en knippen toegestaan. Verder is het niet aan te bevelen om vanaf vijf weken voor de behandeling in de zon te gaan liggen. Laserstralen worden door zongebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen. Na de behandeling adviseren wij gedurende vijf weken niet te zonnebaden. Gedurende de gehele behandelingsperiode mag men zich altijd scheren.

Hoe verloopt de behandeling?
De laser straalt een hoog geconcentreerde lichtstraal in het haarzakje. Het pigment in de huid- en haarcellen absorbeert deze lichtstraal. Op het moment dat het licht met het haarzakje in aanraking komt, wordt het pigment in het haar verhit en de haarwortel vernietigd. Om schade aan de huid te voorkomen gaat het laserlicht door een speciale scanner met waterkoelsysteem. Dit koelsysteem houdt de bovenlaag van de huid koel, beschermt de huid en vermindert het prikkelend gevoel tijdens de behandeling. Vanaf ongeveer 1 1/2 week na de behandeling kunnen de haren los gaan zitten en uitvallen.

Interesse?
Op vaste dagen is er een huidtherapeute aanwezig voor het voeren van intakegesprekken en het behandelen van de overbeharing. De behandelingen zijn voornamelijk gericht op het ontharen van bijna alle lichaamsdelen voor zowel mannen als vrouwen.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u persoonlijk informeren.

Visagie

Is er een speciale gelegenheid waarvoor u graag mooi opgemaakt wilt worden? Bij ons kunt u terecht voor een dag-, feest-, of bruidsmake-up. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Arabesque

Onze make-up lijn Arabesque komt net als alle andere producten die wij gebruiken van Dr Grandel.
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsspecialiste met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Maak een afspraak voor een proefmake-up. Dan weet u zeker dat u er op het moment suprème tip-top uitziet!

 

Log In or Register