Menu

Wellness

Ontspanningsmassage

Zoals de naam al aangeeft: een ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen. Het is een heerlijke behandeling waarbij u met diverse ontspanningsgrepen en massage helemaal tot rust komt.

Iedereen kent wel momenten in zijn leven waar drukte en stress de overhand hebben. Een drukke tijd op het werk, de drukte van een verhuizing, een ingrijpende verandering, redenen genoeg om eens tijd voor jezelf te nemen en compleet te relaxen.

Nadien voelt u zich als herboren!

De ontspanningsmassage duurt 30 of 60 minuten.

 

 

Lichaamsbehandeling

Relaxatie én resultaat hand in hand

Voor heel even de Westerse wereld verlaten zonder daarvoor echt je koffers te hoeven pakken? Laat je onderdompelen in de authenticiteit van verre landen. Met Sol’Esta brengen wij je met deze lichaamsbehandeling via een zintuiglijke reis naar een oase van rust. Deze kwalitatieve en gepersonaliseerde verzorging brengt doeltreffendheid en het prikkelen van de zintuigen samen.

Het laboratorium van Sol’Esta selecteert en perfectioneert de actieve bestanddelen, afkomstig uit de natuur, voor telkens opnieuw onmiddellijk zichtbare resultaten.

Onze engagementen

Kwaliteit

Sol’Esta heeft gepersonaliseerde rituelen, signatuurverzorgingen, gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen ontwikkeld. Immers iedere klant en dus ook ook iedere behoefte is uniek.

Opleidingen

De medewerkers van onze schoonheidssalon hebben de verzorgingen, rituelen, massages en bewegingen met een verfijnde precisie aangeleerd tijdens de opleidingen. Zo gaat voorouderlijke kennis niet verloren en kunnen we u daar ook van laten genieten!

Fair trade

Sol’Esta is geëngageerd in fair trade en duurzame ontwikkeling die de omgeving en toekomstige generaties respecteert. De kaarsen, spatels en kommen in kokosnoot worden één voor één met de hand gemaakt in Indonesië. Hierdoor kunnen 50 werknemers genieten van een vast salaris en gezondheidszorg.

Prijs Sol’Esta behandeling: € 75

 

 

Lichaamspakkingen

Een lichaamspakking ontspant, reinigt, geeft energie, verbetert de doorbloeding en heeft een diepte werking op spieren en gewrichten. De Seaweed Bodypakking helpt tegen:

  • spierpijn en vastzittende spieren 
  • gewrichtspijnen
  • artrose 
  • chronische, te hoge spierspanning
  • eczeem
  • psoriasis

Tijd +- 75 minuten

 

Log In or Register