Menu

Relaxatie én resultaat hand in hand

Voor heel even de Westerse wereld verlaten zonder daarvoor echt je koffers te hoeven pakken? Laat je onderdompelen in de authenticiteit van verre landen. Met Sol’Esta brengen wij je met deze lichaamsbehandeling via een zintuiglijke reis naar een oase van rust. Deze kwalitatieve en gepersonaliseerde verzorging brengt doeltreffendheid en het prikkelen van de zintuigen samen.

Het laboratorium van Sol’Esta selecteert en perfectioneert de actieve bestanddelen, afkomstig uit de natuur, voor telkens opnieuw onmiddellijk zichtbare resultaten.

Onze engagementen

Kwaliteit

Sol’Esta heeft gepersonaliseerde rituelen, signatuurverzorgingen, gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen ontwikkeld. Immers iedere klant en dus ook ook iedere behoefte is uniek.

Opleidingen

De medewerkers van onze schoonheidssalon hebben de verzorgingen, rituelen, massages en bewegingen met een verfijnde precisie aangeleerd tijdens de opleidingen. Zo gaat voorouderlijke kennis niet verloren en kunnen we u daar ook van laten genieten!

Fair trade

Sol’Esta is geëngageerd in fair trade en duurzame ontwikkeling die de omgeving en toekomstige generaties respecteert. De kaarsen, spatels en kommen in kokosnoot worden één voor één met de hand gemaakt in Indonesië. Hierdoor kunnen 50 werknemers genieten van een vast salaris en gezondheidszorg.

Prijs Sol’Esta behandeling: € 75

 

 

Tagged under: sol'esta,

Log In or Register