BEHANDELINGEN

Huidverbetering

Huidverbetering bereik je door de huid te behandelen in kuurvorm. Volgens een op maat gemaakt protocol pakken we de huid zowel van binnen als van buiten aan. Pas dan boek je een goed resultaat, ook op de lange termijn.

 

Schoonheidssalon Dorien-Rijen werkt met diverse behandelmethodes zoals Synergie Skin, WISH PRO, PRX-33 peeling en O2 (zuurstof) en de nieuwste methode microneedlen

 

Samen kijken we welke behandelmethode het beste bij u past.

Duo-behandeling

Samen bijkletsen tijdens een duo-behandeling?  In onze compleet ingerichte behandelruimte voorzien van twee behandelstoelen biedt schoonheidssalon Dorien-Rijen jullie een ontspannen tijd samen. Ondertussen genietend van een heerlijke gezichtsbehandeling, gezichtsmassage en koffie/thee met wat lekkers.

 

Keep calm

and

Spray Tan

Specials

Wilt u een mooie bruine teint die bij u past? Schoonheidssalon Dorien-Rijen is gespecialiseerd in spray tanning. Voor een prachtige bruine teint op een verantwoorde manier. 

 

 


Wellness

Als herboren stapt u de deur uit na een heerlijke ontspanningsmassage die zoals de naam al aangeeft, gericht is op ontspanning. Het is een heerlijke behandeling waarbij u door diverse ontspanningsgrepen en massage helemaal tot rust komt.

Esthetisch

Voor esthetisch behandelingen werkt Schoonheidssalon Dorien-Rijen samen met een cosmetisch arts en een huidtherapeute.

 

U kunt bij ons onze arts en therapeute terecht voor het behandelen van pigmentvlekken, het weghalen van (steel) wratjes of het laten liften van uw oogleden met behulp van een plasmapen. 

 

 

 

Tarieven

Informatie over de tarieven vind u

hier.