BEHANDELINGEN

Huidverbetering

Huidverbetering bereik je door de huid te behandelen in kuurvorm. Volgens een op maat gemaakt protocol pakken we de huid zowel van binnen als van buiten aan. Pas dan boek je een goed resultaat, ook op de lange termijn.

 

Schoonheidssalon Dorien-Rijen werkt met diverse behandelmethodes zoals Synergie Skin, WISH PRO, PRX-33 peeling en O2 (zuurstof) en de nieuwste methode microneedlen

 

Samen kijken we welke behandelmethode het beste bij u past.

prx-t33 peeling

De PRX-T33 peeling is een huidverbeterende peeling.

Die er voor zorgt dat de huidstructuur gladder wordt.

Voordeel van deze peeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot aanmaak van collageen en elastine vezels

*Korte behandeltijd

*Snel resultaat

*Alle huidtype

PRX-T33 Peeling

Duo-behandeling

Samen bijkletsen tijdens een duo-behandeling?  In onze compleet ingerichte behandelruimte voorzien van twee behandelstoelen biedt schoonheidssalon Dorien-Rijen jullie een ontspannen tijd samen. Ondertussen genietend van een heerlijke gezichtsbehandeling, gezichtsmassage en koffie/thee met wat lekkers.

 

Keep calm

and

Spray Tan

Specials

Wilt u een mooie bruine teint die bij u past? Schoonheidssalon Dorien-Rijen is gespecialiseerd in spray tanning. Voor een prachtige bruine teint op een verantwoorde manier. 

 

 


Wellness

Als herboren stapt u de deur uit na een heerlijke ontspanningsmassage die zoals de naam al aangeeft, gericht is op ontspanning. Het is een heerlijke behandeling waarbij u door diverse ontspanningsgrepen en massage helemaal tot rust komt.

Esthetisch

Bij Lisanne, onze huidtherapeute. Kunt u terecht voor het behandelen van overbeharing, pigmentatie problemen. Voor informatie, neem contact op met de salon. 

 

 

 

Tarieven

Informatie over de tarieven vind u

hier.