Het team van schoonheidssalon dorien-Rijen

In onze salon werken schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring en specialismen. Lees hieronder wie wij zijn en wat ons specialisme is.

Dorien van Huygevoort

 

Eigenaresse schoonheidssalon Dorien-Rijen

 

Dorien is oprichtster en eigenaresse van schoonheidssalon Dorien-Rijen in Rijen. De salon is inmiddels al zo'n 25 jaar een begrip in Rijen en omgeving. Schoonheidssalon Dorien-Rijen is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals anti-age, acné en bindweefselmassage.

 

 

 

 

 

Lonneke Huijbregts

 

Schoonheidsspecialiste

 

 

Lonneke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al een aantal jaren een vast gezicht binnen schoonheidssalon Dorien-Rijen. U kunt bij Lonneke terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Haar specialisatie is het behandelen van acné. 

 

Behandelingen gericht het op behandelen van acné worden veelal vergoed vanuit de ziektekosten-verzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

 

Sanne van Wanrooij

 

 

 

Leerling Schoonheidsspecialiste

niveau 4

 

Sanne is sinds september 2019 bij ons in de salon. Zij is bezig met haar examenjaar en hoopt in 2021 af te studeren als alround schoonheidsspecialiste niveau 4

Sanne is al ver op de hoogte van alle behandelingen en draait al volop mee in de salon.


BOEK ONLINE

Een behandeling van een van onze schoonheidsspecialisten? Boek heel makkelijk online.

 

Wilt u meer weten over de behandelingen. Neemt u dan contact op met onze salon. Dit kan via het contactformulier, telefonisch, per e-mail, via Whatsapp of chat.