Het team van schoonheidssalon dorien-Rijen

In onze salon werken schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring en specialismen. Lees hieronder wie wij zijn en wat ons specialisme is.

Dorien van Huygevoort

 

Eigenaresse schoonheidssalon Dorien-Rijen

 

Dorien is oprichtster en eigenaresse van schoonheidssalon Dorien-Rijen in Rijen. De salon is inmiddels al zo'n 25 jaar een begrip in Rijen en omgeving. Schoonheidssalon Dorien-Rijen is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals anti-age, acné en bindweefselmassage.

 

 

 

 

Lonneke Huybregts

 

Schoonheidsspecialiste

 

Lonneke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al een aantal jaren een vast gezicht binnen schoonheidssalon Dorien-Rijen. U kunt bij Lonneke terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Haar specialisatie is het behandelen van acné. 

 

Behandelingen gericht het op behandelen van acné worden veelal vergoed vanuit de ziektekosten-verzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

 

 

Monique Spoor

 

Huidtherapeute

 

Monique is als huidtherapeute eens per 5 weken aanwezig bij schoonheidssalon Dorien-Rijen. 

 

Als huidtherapeute helpt ze u bij ontharingen, verwijderen van pigmentvlekken en couperose, oogliftbehandelingen door middel van lasertechnieken.

 

Monique is weer aanwezig op: donderdag 9 juli 2020

 


BOEK ONLINE

Een behandeling van een van onze schoonheidsspecialisten? Boek heel makkelijk online.

 

Wilt u meer weten over de behandelingen. Neemt u dan contact op met onze salon. Dit kan via het contactformulier, telefonisch, per e-mail, via Whatsapp of chat.